Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dış cidar lakırtıınlığı 10 cm, iç engel sözınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. örek panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu kucakin kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve seda izolasyonu betonarme binalara kıyasla henüz fazladır.

You sevimli email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en oranlı modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik sülale yapmış oldurabilir miyim?

Hazır Lüp Özel şümul Icraatı: Prefabrik aile ölçünlü olarak H tip duvar bloklarıyla kurulur. Alıcı talebine göre dünyatan ilenmeşap desen, fuga kabilinden kaplama icraatı yapılabilmektedir.

Modern üretimevi üretimi ve saha işçiliklerini ortadan kaldıran teceddütçi sistemiyle apiko mekân en hak tercih. Modern tesislerde teknolojik üretim, uzmanlarca kurulum yararı ile bu evler toplumda hazır evler adıyla isimlendiriliyor.

Kısaca zamanda emniyetli hane sahibi olma olanakı sunan prefabrik evlerin satın alma aşamalarını sizin kucakin derledik;

İletişim formunda paylaştığım şahsi verilerime üstüne ışıklandırma Metnini okudum. Paylaştığım zatî verilerimin işlenmesine açıkçaça istek gösteriyorum.

Prefabrik binalımızda kullanılan esas gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik aşiyan kurulumu bâtınin firmanın vereceği beton çekimına nazaran 30 cm kalınlığında kalıplı ortam betonu hazırlanması yerinde olmaktadır.

Belirtilen dubleks prefabrik konut fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Ilkgüz 2023 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik dar fiyatları 2+1 dışında tüm amade dar fiyatları içinde dahil olan duş teknesi, klozet ve lavabo bulunmaktadır. Bu durumların haricinde pakete dahil olan hernesne ile omuz omuza   olabildiğince uygundur. Ufak bir piyasa çatlakştırması yapan herkes görecektir ki, opsiyonlar ne olursa olsun, anık ocak fiyatları vesair mimarilara bakılırsa soylu erki kalmaktadır.

Sevkiyatın tamamlandığı tarih belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak bâtınin apiko olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi çabucak kurmaya adım atar.

Karmod prefabrik aşiyan modellerini, modern tesislerinde standartlara tatminkâr şekilde düz yazı değer, bu da elan yüksek bir kalite kontrole ve elan az inşaat hatasına sefer açar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Yeni döl teknolojilerin kullanıldığı araba hatlarında üretilen bu evler tüm lojistik imkanlarıyla matlup bölgelere kolay taşınabiliyor. Kaynaksız yeni inikat sistemiyle her yerde şirket uzmanlarımızca prefabrik ev fiyatları kurulum strüktürlarak doğrulama ediliyor.

Report this wiki page